• 2024 m. balandžio mėn.
    P A T K P Š S
    « Rgp    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

Kiekvienas gali.

Vakar turėjau nuostabią galimybę susitikti su amerikiečių rašytoju Steven Janke, „The Kykuit Bunker“ autoriumi. Kadangi aš ir bendrakursiai vertėme jo knygą (tai buvo mūsų praktika), gavome puikią progą užduoti mums rūpimus klausimus. Mane domino daugelis dalykų (kas jį įkvėpė tapti rašytoju ir pan.), bet labiausiai man įstrigo atsakymas į klausimą „Ar kiekvienas gali tapti rašytoju?“.

Rašytojo nuomone, kiekvienas ir taip yra rašytojas, net jei nepublikuoja savo kūrybos. Jei jauti didžiulę aistrą ir atsidavimą rašymui, gali tapti rašytoju. Tai yra daugiau nei hobis, daugiau nei tiesiog susidomėjimas. Tai gali kiekvienas, kuris to pakankamai nori. Paklausus, ar nebuvo baisu, jog sulauks kritikos, knygos autorius atsakė, jog žmogus yra daugiau nei gyvūnas, žmogus yra mąstanti būtybė, todėl privalo dalytis savo idėjomis su pasauliu. Be to, visada bus žmonių, kuriems patiks tavo mintys, kaip ir visada bus tų, kuriems knyga nepatiks. Taip pat svarbu turėti savo palaikymo komandą gyvenime – šeimą, mylimą žmogų ar draugą.

Pats susitikimas mane įkvėpė. Kam? Gal gyvenimui. Gal kai kuriems darbams…Ne kasdien sutinki tokį šviesų žmogų. Be to, visad svajojau sutikti rašytoją…Kas sakė, jog svajonės nesipildo?

Įkvėpimui:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mnevDqXUMo8[/youtube]

Previous Post
Leave a comment

2 Comments

  1. Profilio nuotrauka (aprile)

    Smagu, kai pildosi tokios svajonės. Graži autoriaus dedikacija. Ar svajoji tapti rašytoja? Ar bent pabandyti? :)

  2. Profilio nuotrauka (Simona)

    Turiu tokių minčių nuo vaikystės :)Jei kada nors parašysiu knygą ir ją išleis, būtinai padovanosiu 😉

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos